Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

6η σερί νίκη …ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 54 – 47




Aν και αγωνίστηκε με 2 σοβαρές απουσίες των ΛΙΑΣΚΟΥ (θλάση) και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ (ίωση) , η Υπεροχή Εξαρχείων κατάφερε να κερδίσει και το ΠΑΚ Χαλανδρίου και έτσι να βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου.

Το κλειδί της νίκης ήταν η φοβερή και παθιασμένη άμυνα που έπαιξαν όλα τα παιδιά των Εξαρχείων , με εξαίρεση κάποιες στιγμές ολιγωρίας  όπου χάθηκαν κάποια αμυντικά ριμπάουντ .

Σε όλο το ματς σχεδόν ήταν μπροστά στο σκορ τα Εξάρχεια εκτός από το τέλος του ημιχρόνου όπου για λίγο προσπέρασε το Χαλάνδρι με ένα πόντο , αλλά αμέσως ισοφαρίστηκε και έκλεισε με 31-31 .

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν και το καθοριστικό με την άμυνα να τσακίζει κόκαλα και επί μέρους σκορ 12-5 , οι φιλοξενούμενοι  ουσιαστικά από εκείνο το σημείο και μετά , και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού , δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι , παρότι έβγαλαν ενέργεια και πάθος βρήκαν μπροστά τους σθεναρή αντίσταση από μια ομάδα που κατέθεσε για άλλη μια φορά ψυχή , αλλά και ένα σπουδαίο κοουτσάρισμα από τον Δημήτρη Δανιήλ.

Τα δεκάλεπτα   14-12 , 31-31 , 43-36 , 54-47
Για την Υπεροχή Εξαρχείων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου