Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Απολογισμός 1ου γύρου



Ο πρώτος γύρος τελείωσε , και βρήκε την ομάδα μας στην 4η θέση μετά από 9 αγώνες με επίδοση 6 νίκες και 3 ήττες . Οι ήττες αυτές ήρθαν την 1η αγωνιστική από την πρωτοπόρο Δόξα Βύρωνα , την 2η αγωνιστική από τον ΑΟΝ Βύρωνα , και τέλος την 8η αγωνιστική στο Χαλάνδρι από το ΠΑΚ. 

Και οι τρεις ήττες έγιναν εκτός έδρας με τις  θεωρητικά  καλύτερες ομάδες του ομίλου , οπότε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι ήττες αυτές δεν ήταν και εντελώς απίθανες  και εκτός προγράμματος .

Προσωπικά όμως δεν πιστεύω ότι το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ή ΝΕΟΙ είναι καλύτερη ομάδα από την ΥΠΕΡΟΧΗ , αφήνουμε έξω την ΔΟΞΑ ,  και οι ήττες αυτές θα μπορούσαν να αποφθεχθούν εφόσον ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και βγάζαμε ενέργεια στα ματς αυτά .

Είμαστε όμως ακριβώς στου δρόμου τα μισά , και πολλά μπορούν να διορθωθούν και να γίνουμε καλύτερη ομάδα , καλύτεροι παίκτες που είναι και το ζητούμενο , μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια που όπως ακριβώς λέει και η λέξη , το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι , και ως τέτοιο πρέπει να το βλέπουμε όλοι  .

Τώρα αν ρίξουμε μια ματιά στο Πρόγραμμα του 2ου  γύρου θα δούμε ότι όλους τους αντιπάλους που μας κέρδισαν στο 1ο γύρο τους έχουμε εντος έδρας , και συνολικά από τα 9 παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε τα 7 θα γίνουν στου Στρέφη .

Δηλαδή εκτός από το Δια Χαϊδαρίου και την Ακαδημία 2006 , όλα τα υπόλοιπα ματς είναι εντος έδρας , πράγμα που σαφώς μας δίνει ένα σοβαρό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας , για την κατάκτηση όσο το δυνατόν ψηλότερης θέσης στη βαθμολογία που θα βοηθήσει στη συνέχεια στα play off

To video που ακλουθεί είναι αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά , τους προπονητές και τους συντελεστές της ομάδας .

Καλή συνέχεια με δύναμη και ψυχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου