Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Εμείς πιστεύουμε σε σας ….. Πιστέψτε και σεις στους εαυτούς σας.



Μια τελείως διαφορετική ομάδα είδαμε χθες από τους παίχτες της Υπεροχής , στο παιχνίδι κόντρα στην Ακαδημία 2006 , σε σχέση με το παιχνίδι του Χαλανδρίου.


Με 4 αλλαγές  στη 12αδα (ΖΑΒΑΝΤΗΣ – ΓΚΑΜΠΕΛΗΣ Π – ΓΚΑΜΠΕΛΗΣ Γ –ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ) ξεκίνησε ο κόουτς Δανιήλ το ματς οι οποίες μάλλον έπαιξαν το ρόλο τους στη ροή του παιχνιδιού.


Γενικά , τα παιδιά των Εξαρχείων  έδειξαν αποφασισμένα τούτη τη φορά να  πάρουν αυτή τη νίκη , έβγαλαν πολύ ενέργεια στο παρκέ , έπαιξαν πιο ομαδικά από κάθε άλλη φορά , πολύ καλή κυκλοφορία χωρίς λάθος πάσες , καλές επιθετικές επιλογές με απίστευτη ευστοχία στα 3ποντα (11)  , και πολύ λίγα λάθη , πράγματα που δεν είδαμε ούτε κατ ελάχιστο  στο ματς του Χαλανδρίου.


Στο παιχνίδι , οι γηπεδούχοι  μπήκαν πολύ δυνατά και ζεστοί  από την περιφέρεια , με αποτέλεσμα , από τους 27 πρώτους πόντους , οι 21 να είναι από σουτ 3 πόντων , να πάρουν έτσι κεφάλι στο σκορ , το οποίο ουδέποτε έχασαν μέχρι το τέλος  και να δείχνουν ότι ελέγχουν ολοκληρωτικά το ματς , παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της πολύ καλής Ακαδημίας .


Έτσι από το  1ο δεκάλεπτο  η Υπεροχή κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεφύγει με +10 (16-06) , το οποίο μάζεψε στο κλείσιμο 16-11 η Ακαδημία με 2 μακρινά σουτ.


Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αφήνουν το περιφερειακό σουτ και να ταμπουρώνονται μέσα στη ρακέτα τους , με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να συνεχίσουν τη σύνδεση τους με το καλάθι και να τους τιμωρούν με την ευστοχία τους , κλείνοντας το ημίχρονο με 34-24.


3η περίοδο η Ακαδημία προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι , κατάφερε να μειώσει μέχρι και τους 4 πόντους , αλλά χωρίς συνέχεια αφού οι Εξαρχιωτες αντέδρασαν άμεσα και όχι μόνο αποκατέστησαν τη διαφορά αλλά την αύξησαν κατά 3 κλείνοντας την 3η  με 55-42 .


Στη τελευταία περίοδο η Φιλοξενούμενοι έδειξαν να μην μπορούν να αντισταθούν και  σιγά σιγά να εγκαταλείπουν κάνοντας αλλαγές συντηρήσεις και η σεμνή τελετή να λαμβάνει τέλος με το ταμπλό να γράφει 79-58.


Πολύ καλό ματς με ρυθμό και θέαμα  από τις δυο ομάδες.


Συγχαρητήρια στα παιδιά της Ακαδημίας , τα οποία έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κατά την προσωπική μου γνώμη είναι πολύ καλύτερη ομάδα από Βύρωνα και Χαλάνδρι και αδικούνται από την βαθμολογία αφού εξάλλου έχουν στη πλάτη τους και το -4.


ΥΓ : Ο τίτλος του άρθρου επιλέχτηκε διότι , από την αρχή της σεζόν λέω ότι η ομάδα της Υπεροχής έχει πολύ καλό υλικό , και οφείλει να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο , αρκεί πρώτα να πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες στους εαυτούς τους  , και να το δείχνουν στο παρκέ σε κάθε ματς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου