Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Υπεροχή Εξαρχείων – Μαίανδρος 55-54




Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας , οι Εξαρχιωτες έκαναν τα πάντα για να μας κρατά σε αγωνία μέχρι το τέλος του.


Το ματς ξεκίνησε με ένα επί μέρους 0-5 για τους φιλοξενούμενους αφού οι παίκτες της Υπεροχής, ήταν πολύ νευρικοί άστοχοι και χωρίς καθαρό μυαλό . Προς το τέλος του 1ου δεκαλέπτου βγήκαν κάποιες καλές προσπάθειες κυρίως με ασιστ μέσα στο ζωγραφιστό και οι Εξαρχιωτες πήραν κεφάλι στο σκορ 12-11.


Από το προσπέρασμα σε αυτό το σημείο , οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ξαναπάρουν κεφάλι , και η διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 11 στο 3 δεκάλεπτο .


Τα Εξάρχεια όμως έδειχναν να μην έχουν συγκέντρωση αλλά κυρίως ενέργεια για να μεγαλώσουν τη διαφορά και να κλειδώσουν το ματς , με αποτέλεσμα 01  κι 20  πριν το τέλος του παιχνιδιού και ενώ η διαφορά ήταν στους 6 πόντους , στις 2 τελευταίες επιθέσεις του ο Μαίανδρος κατάφερε να σκοράρει 2 τρίποντα και να φέρει το ματς στα ίσα , και ενώ απέμεναν περίπου 20 δεύτερα για το τέλος .


Μετά το ταιμ ουτ η μπάλα πήγε στα χέρια του Καραγιαννιδη ο οποίος  στα 10 πριν το τέλος έκανε ένα αριστερό drive αποφεύγοντας τον αμυντικό του , ο οποίος για να τον σταματήσει του έκανε φαουλ , και τον έστειλε στη γραμμή της φιλανθρωπίας .


Η πρώτη ήταν εύστοχη και το σκορ έγινε 55-54 , ενώ αστόχησε στη δεύτερη ,  ο Μαίανδρος πήρε το ριμπάουντ και στα 10 δεύτερα έκανα μια γρήγορη επίθεση και ένα μακρινό υπό πίεση σουτ το οποίο ήταν εντελώς άστοχο , και το 55-54 να είναι το τελικό σκορ.
Τα δεκάλεπτα 12-11 , 22-22 , 43-35 , 55-54
Για την Υπεροχή Εξαρχείων :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου