Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ομάδα από μέταλλο … Εξάρχεια – Νέοι Βύρωνα 72-63 παρ. (56-56)




Παρά τις πολλές απουσίες , και κόντρα στο πάρα πολύ κακό ξεκίνημα του 1ου δεκαλέπτου όπου έκανε 6 ολόκληρα λεπτά για να σκοράρει το πρώτο πόντο , χάνοντας μέχρι το 6 λεπτό με 0 – 11 , κάτι μαγικό συναιβει και ήρθαν τα πάνω κάτω.

Με τις πρώτες αλλαγές η ομάδα έδειξε να βρίσκει ρυθμό και τρόπο να βρίσκει το αντίπαλο καλάθι , και σιγά σιγά να ροκανίζει τη διαφορά που είχαν κτίσει οι Νέοι μέχρι εκείνο το σημείο και το δεκάλεπτο να κλείνει 12 – 19 .

Το ίδιο συνεχίστηκε και στο 2ο δεκάλεπτο , η Υπεροχή μάζευε συνεχώς τη διαφορά κυρίως με σουτ έξω από τα 6,75 , και πλέον η ψυχολογία είχε αλλάξει , με αποτέλεσμα ημιχρόνου   33-32 .

Στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου χάθηκε πάλι για λίγο όμως η αυτοσυγκέντρωση ,δεν μπήκαν κάποια μακρινά σουτ  , και οι Νέοι με πολύ πείσμα κατάφεραν να πάρουν πάλι το κεφάλι στο σκορ με 3 πόντους 42-45.

Στο 4ο δεκάλεπτο η Υπεροχή Εξαρχείων ,  θα μπορούσε να το τελειώσει το ματς , όμως λάθη λόγο απειρίας ( σχεδόν όλοι Κ-22 ) και κάποιες κακές επιλογές επιθετικά οδήγησαν το ματς στη παράταση αφού ο πίνακας με τη λήξη έδειχνε 56-56.

Παράταση και παράσταση για ένα ρόλο αφού τα Εξάρχεια είχαν ακόμα παλμό  ενεργεία και βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους , πράγμα που δεν είχαν οι Νέοι Βύρωνα με αποτέλεσμα να κάνουν εύκολα λάθη από τη πιεστική άμυνα των Εξαρχείων , λάθη που τα εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες των Εξαρχείων ,   και το σκορ της παράτασης να κλείνει 16-07 και τελικό σκορ    72 – 63.
Για την Υπεροχή Εξαρχείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου